Sandra Vlatković

Twitter Account Executive, Httpool

Iskusan profesionalac u oblasti strateških marketing komunikacija sa 17 godina dugim iskustvom u međunarodnom, višejezičnom i multikulturalnom poslovnom okruženju. U dosadašnjoj karijeri dokazala stručnost kroz rad u elektronskim medijima, planiranju i organizaciji međunarodnih događaja i kampanja, planiranju kriznih komunikacija, razvoju i implementaciji različitih komunikacionih strategija, kao i u odnosima sa medijima i marketing komunikacijama. Šest godina bila na poziciji direktora za korporativne komunikacije i marketing i odgovorna za kompletnu komunikacijsku strategiju nacionalne Turističke organizacije Srbije. Trenutno angažovana na poziciji Twitter Account Executive-a u Httpool-u, gde se u potpunosti posvetila digitalnim komunikacijama i konsaltingu na polju online marketinga sa fokusom na Twitter platformi.

Stalne su samo promene - primena elemenata digitalnog marketinga

Kako su kreativnim pristupom u primeni novih tehnologija digitalni komunikacijski kanali doneli nemerljivo značajan doprinos u podizanju vidljivosti jedne turističke destinacije. Koliko sadržaj kreiran od strane korisnika može uticati na ono što će drugi govoriti o našem brendu. Zašto su društvene mreže, pogotovo Twitter nezaobilazan kanal u promociji i kako ga pametno koristiti.

75% nagrađenih kampanja na prošlogodišnjem Cannes Lions festivalu (najpriznatiji međunarodni festival kreativnosti) uključivalo je promociju na Twitteru ili je bilo u potpunosti bazirano samo na Twitteru.