NAJČEŠĆA PITANJA:

Šta uključuje Webiz kotizacija?

Webiz kotizacija uključuje akreditaciju za sva predavanja, mogućnost prisustva networking aktivnostima na Webiz događaju, poklon paket, kao i pravo na posebne cene smeštaja u hotelu gde se održava Webiz događaj.

Kako izgleda prijava za Webiz u koracima?

Prijava za Webiz je prilično jednostavna i odvija se na sajtu www.webiz.me. Razlikuje se prijava za fizička lica, kao i prijava za firme (pravna lica). | Fizička lica prijavljuju samo sebe i na mail dobijaju primer uplatnice kako bi uplatili kotizaciju. Rok za uplatu kotizacije iznosi pet radnih dana nakon čega se prijava automatski briše iz sistema. | Prijava za pravna lica omogućava prijavu više lica iz jedne firme i ima dodatna polja sa informacijama koje su nam potrebne kako bi se izradila profaktura. Licu koje je izvršilo prijavu ispred firme na mail stiže profaktura za kotizacije. | Veoma je važno da se prijava pravilno popuni i da se unesu svi traženi podaci, kako ne bi bilo problema oko procesuiranja.

Gde preuzimam akreditaciju?

Akreditacije za Webiz događaje se preuzimaju na pultu za registraciju, koji je svaki put vidno obeležen. Svakako, tu je uvek neko iz Webiz tima ko će ti pomoći da se snađeš.

Da li će mi refundirati novac ukoliko ne mogu da dođem na Webiz, a platio sam kotizaciju?

Ukoliko svoje učešće na Webiz-u otkažeš dve nedelje (ili više) pre samog događaja, refundiraćemo ti novac u celosti. Za otkazivanje 7-14 dana pred događaj refundiramo 50% kotizacije. Otkazivanje sedam ili manje dana pred događaj ne omogućava povrat novca.

Da li mogu da poklonim već kupljenu kotizaciju?

Kotizaciju možeš ustupiti drugom licu, samo je neophodno da nas najkasnije sedam dana pre Webiz-a obavestiš o tome.

Da li dobijam popust ako se prijavim zajedno sa više osoba?

Više prijavljenih osoba iz iste firme uvek garantuje određeni popust prilikom prijave za Webiz edukaciju. Popust koji je uvek zagarantovan jeste da na tri prijavljene osobe iz iste firme, četvrta kotizacija ide gratis.

Da li na Webiz-u moram da ispoštujem dress code?

Dress code na Webizu zvanično ne postoji, ali se većina posetilaca najčešće odluči za business casual varijantu. Preporučujemo ti da se obučeš onako kako je tebi najprijatnije i onako kako želiš sebe da predstaviš drugim posetiocima.

Da li mogu da volontiram na Webizu?

Volontiranje je moguće samo na Webiz konferenciji. Volonteri mogu biti studenti Tehničkog fakulteta Mihajlo Pupin iz Zrenjanina i Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu. Prijavljivanje se obavlja na prezentacijama Webiz-a koje se u ovim obrazovnim institucijama organizuju svake godine, par meseci pre konferencije.

Gde mogu dobiti više informacija o Webizu?

Ukoliko imaš pitanje ili predlog, uvek nam možeš pisati na info@webiz.me, odgovor će ti stići veoma brzo. Takođe, preporučujemo ti da komuniciraš sa nama i preko društvenih mreža (Facebook, Twitter i Instagram).