Darko Videnov

šef razvoja / Internet prodaja guma

Biografija

Izreka kaže: "Radoznalost je ubila mačku.". Darko kaže da na svu sreću još uvek diše! Radoznalost, želja za znanjem, a pre svega stalno postavljanje pitanja i testrianje hipoteza su ono što ga gura napred da bude najbolji u onome što radi.
Darko Videnov je završio master studije na Ekonomskom fakultetu u Subotici, smer poslovni informacijoni sistemi - elektronska trgovina. Trenutno radi na poziciji šef razvoja sajta internet-prodaja-guma.com, koji posluje u sklopu Infostud Grupe.

Predavanje:

Data driven sales – od podataka do odluke

Bilo da prodajete igle ili lokomotive, ili i jedno i drugo – bez analize nećete puno prodati. Kada kažem analiza, ne mislim samo na analizu prodajnog izveštaja iz ERP-a ili nekog drugog knjigovodstvenog softvera. To je samo polazna osnova. Analiza prodajnih procesa, korisničkog doživljaja internet prodavnice, metrika iz Google Ads alata i metrika sa društvenih mreža pruža uvid u podatke koji su osnova za dalje skaliranje prodaje. Skaliranje se ne dešava kada stomačnom metodom predviđate, nego kada zaronite u mračne dubine podataka iz alata koje koristite.

SHARE: