Marcel Majsan

eCommerce Konsultant

Biografija

Marcel je predsednik i suosnivač organicacije eCommerce Hrvatska koja okuplja više od 300 web trgovaca u Hrvatskoj. Konsultant za e-commerce sa više od 10 godina iskustva, od čega poslednjih pet godina aktivno pomaže trgovcima da razviju uspešne web prodavnice. Web prodavnice koje je vodio višestruko su nagrađivane kao najbolje u kategoriji.

Predavanje

Zašto je sada pravo vreme za pokretanje web prodavnice?

Broj web prodavnica, web kupaca, ali i poverenja u online prodavnice se povećava svake godine. Ako se bavite trgovinom, a još uvek nemate svoj web shop, verovatno gubite više nego što možete zamisliti.

Kupuju li Hrvati uopšte online? Iako Hrvati još uvek preferiraju odlazak u fizičke prodavnice, istraživanje koje je napravio Gemius pokazalo je da 28% Hrvata kupuje online, a čak 59% istražuje proizvode online pre kupovine. Takođe, iskustva web trgovaca su pokazala da kvalitetan web shop može značajno povećati broj poseta u fizičkim prodavnicama. U izlaganju ćemo otkriti 5 ključnih razloga koji će vam objasniti zašto je sada pravo vreme za pokretanje web prodavnice:

1. Stalni rast online prodaje
2. Propadanje offline lanaca
3. Svi su online
4. Niski troškovi online poslovanja
5. Možete prodavati i bez lagera

Na kraju ćemo predstaviti delatnosti organizacije u Hrvatskoj, te planove za aktivnosti u regionu.