Silvia Šušnjević

Business Development Manager / Enetel Solutions, Impoqo

Biografija

Silvia se već dve decenije bavi novim tehnologijama i inovacijama, od ranih faza mobilne telefonije, preko razvoja i integracija E-Commerce usluga, VAS servisa, do IoT & Machine-to-Machine, raznovrsnih ICT usluga i primene Data Science-a u digitalnoj transformaciji kompanija.
Silvia je u kompaniji Enetel Solutions zadužena za razvoj i prodaju nagrađivanog E-Commerce rešenja Impoqo, koje se ističe u regionu po primenjenom mašinskom učenju, naprednim funkcionalnostima i performansama. Inovativni lideri u domenu E-Commerce-a prepoznali su Impoqo kao adekvatnog partnera za novu E-Commerce eru.
Diplomirala je Računarstvo i informatiku na Matematičkom fakultetu u Beogradu. Kao hobi pokrenula je start-up Numastra.

Predavanje:

Digitalna prodavnica = bez izgovora

U doba ekspanzije veštačke inteligencije i pametnih gradova E-Commerce na našim prostorima još uvek predstavlja avanturu i niz kompromisa koje trgovci čine na svoju štetu. Digitalna prodavnica zamenjuje svoje online pretke kao višestruko unapređeno rešenje i po performansama koje omogućava korisniku i po automatizaciji, kontroli i funkcionalnostima koje omogućava trgovcima. Kako su lideri na tržištu postali još bolji, saznajemo na primerima Metalac, Nsport, Tehnomanija, Uradi-sam i Computerland implementacije Impoqo E-Commerce rešenja.

SHARE: