13. oktobar 2017. | 20:00

Webiz NETWORKING NIGHT

Karađorđeva 48, (bivša zgrada Geozavoda), Beograd

  • do zatvaranja prijava

Pet godina postojanja, pet realizovanih Webiz konferencija i deseta Webiz edukacija u pripremi - razlozi su za slavlje. Pozvali smo prijatelje, partnere i predavače Webiza na prvi događaj koji organizujemo u Beogradu - Webiz Networking Night, a ukoliko želiš, možeš nam se pridružiti i ti!


Webiz Networking Night, kao i svaki naš događaj, biće podeljen na dva neizostavna segmenta - edukaciju i networking.

U prvom delu večeri, od 20 do 21 sat, predavanje će održati Džon Burkhart, svetski poznati i višestruko nagrađivani stručnjak Content marketinga. Nakon predavanja, pa sve do ponoći družićemo se na svečanom koktelu sa dosadašnjim predavačima Webiza, prijateljima iz partnerskih kompanija, marketinških agencija i onima koji su nam za pet godina pomogli da izgradimo Webiz.


Na bini je stručnjak, ali i komičar koji drži pažnju publike dajući instant savete i zapaljive trikove koji motivišu.

Džon Burkhart

je poznati keynote predavač iz Londona, content marketing stručnjak i copywriter koji inspiriše brendove i marketare da budu radoznali kako bi dobili, a onda i zadržali pažnju ljudi. Već sedam godina redovan je predavač na South By Southwest Interactive (SXSWi), najvećoj tehnološkoj i marketinškoj konferenciji na svetu, gde učestvuje i u kreiranju programa konferencije. Takođe, vodi interaktivne radionice na Cannes Lions International Festival of Creativity. Autor je nekoliko poznatih knjiga na temu oglašavanja i marketinga („Newsjacking: The Urgent Genius of Real-time Advertising“, „Hacker Maker Teacher Thief“, i „Truly Ballsy Content“).

Constant Curiosity Marketing:

The BALLSY Guide To Getting & Keeping Attention

Da li vaš sadržaj okupira pažnju ljudi u prve, inače najkritičnije, 4 sekunde?

Da li je nezaboravan i važan?

To je ono što kupcima treba! Oni su znatiželjni pa im stalno morate hraniti pažnju, a povremeno i briljirati.

Da li ste sigurni da možete preživeti u kulturi gde je stalno pristustvo neophodno? Da li je stvaranje konstantne emotivne veze uopšte moguće?

O, da... Moguće je, ali je potrebno stvoriti uzbudljiv i omamljujući miks pitanja, mašte, empatije i poverenja.

Džonovo poučno, ali i zabavno predavanje osmišljeno je da pospeši stvaranje sadržaja koji će vaši kupci želeti - sadržaja koji inspiriše korenite promene i doprinosi vernosti brendu.

Tokom predavanja Džon će sa vama diskutovati o ovim izazovima i približiti strateški okvir koji je stvorio oko pojma radoznalosti. Burkhart poručuje da je vreme da ponovo postanete čudotvorci - i kao ljudi, i kao marketari.

Bivša zgrada Geozavoda

Karađorđeva 48, Beograd

Partneri:

Rezerviši kartu

Broj kotizacija je limitiran. Požuri i obezbedi svoje mesto na vreme.

Kotizacija za Webiz Networking Night

Prisustvo predavanju Džon Burkharta (20:00 – 21:00)

Prisustvo na koktelu sa svim zvanicama

(21:00 – 00:00)

Posluženje na koktelu (piće i ketering)

CENA KOTIZACIJE: 15.000RSD

(PDV je uračunat u cenu)