Dr Borislav Miljanovic - Webiz
Dr Borislav Miljanovic
Founder & CEO / Represent System

Biografija:

Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a zatim završio master i doktorske studije komunikologije na Fakultetu političkih nauka.

Radio je kao novinar i urednik u velikom broju medija više od deset godina. Osnovao je odeljenje za odnose sa javnošću BK grupe i Kraljevske palate i bio prvi zvanični predstavnik za odnose sa javnošću NJ.KV prestolonaslednika Aleksandra II. Borislav je takođe radio kao docent za poslovnu komunikaciju na Fakultetu za menadžment BK Univerziteta i profesor po pozivu na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Osnivač je Represent Systema, sa preko 110 zaposlenih, u okviru koga posluju PR agencija Represent Communications u Beogradu, Podgorici, Sarajevu, Banja Luci i Skoplju, agencije za praćenje digitalnih medija Digital Element i poslovnog magazina i portala BizLife i Represent Academy, posvećene isključivo edukaciji i usavršavanju profesionalaca.

Webiz monolog:

Kako sam uz podršku ženskog tima osvojio nagradu marketinške agencije godine?

Ovo je priča jednog od marketinških gurua Srbije o značaju tima za uspeh kompanije. Predstaviće sve prilike i izazove na dugom putu ka tituli “Marketinška agencija godine” koju je osvojio uz podršku svojih sjajnih koleginica. Kako izgraditi timski duh u okruženju gde se svakog dana očekuju rezultati, a svaka greška odmah registruje od strane klijenta? Kako napraviti tim u kojem su svi top menadžeri žene među kojima više od pola njih duže od 15 godina u istoj kompaniji?