Dragana Jovčić - Webiz
Dragana Jovčić
Founder & CEO / Uradi-zaradi

Biografija:

Izvršna direktorka i suosnivačica socijalnog preduzeća Uradi Zaradi. Preduzetnica, mentor, pokretač i prva u redu kada treba da pomogne drugim ženama na putu do uspeha. Diplomirani politikolog. Na poziciji Operativnog menadžera uglavnom radi sa kupcima: prodaja, komunikacija, briga o kupcima, korisničko iskustvo, zadovoljstvo kupaca, upravljanje rizikom i rešavanje nesporazuma i preduzimanje novih koraka za poboljšanje iskustva.Želi da promenim svet i ovo je bila prilika da malim koracima promeni život ljudi i utiče na njih i inspiriše ih.Veruje u potencijal ideja, ali najviše u tim i samu egzekuciju i sposobnost tima.

Panel:

Razvoj kroz ulaganje u ženske startape u Srbiji

Ako si žena i osnivačica startapa, verovatnoća da NE DOBIJEŠ investiciju je 97,7%. Zašto? 

Žene imaju potencijal da planiraju više i brže idu ka egzekuciji što je startapima jako neophodno. Doprinos žena je u upuštanju u rizik. Tako se može više uticati na razvoj ideja, startapa, sistema i timova koji će onda doprineti razvoju ekosistema startapa. 

Postoje predrasude da ipak žena ne može da uskladi porodicu i posao i investitori to isto vide kao prepreku što kao posledicu ima gubitak šanse da podrže nekog ko je zaista spreman da napravi promenu u ljudskim životima. 

Biznis moto predavača: Čovek sa novom idejom je ludak sve dok ta ideja ne uspe.” – Mark Tven Kreativan čovek motivisan je željom da postigne, a ne željom da pobedi druge.”-Ajn Rand