Nenad Moslavac - Webiz
Nenad Moslavac
CEO / Impact Hub

Biografija:

Nenad Moslavac vodi Impact Hub u Beogradu kao jedan od suosnivača i direktora ove organizacije koja je deo međunarodne istoimene mreže, jedne od najbrže rastućih zajednica startap kompanija, mentora, i investitora koji rade zajedno na izgradnji pozitivnog uticaja od šireg značaja. Tokom karijere, Nenad je izgradio svoje profesionalno iskustvo upravljajući brojnim aktivnostima USAID-a i UNDP-a, a i sam je preduzetnik već više od 15 godina. Njegova stručna specijalizacija i višegodišnje iskustvo u dizajnu kompleksnih razvojnih programa, strateškom planiranju, i upravljanju projektnih timova  doprinela  mu je u radu i uspehu Impact Hub-a, koji je danas jedan od vodećih akceleratora u regionu. Danas, Impact Hub u Beogradu je upravo to mesto gde se neočekivano susreću i povezuju partneri, biznis anđeli / investitori i startap osnivači koji žele da osvoje međunarodna tržišta.  Magistrirao je Upravljanje održivim razvojem na Londonskom univerzitetu u Velikoj Britaniji, a osnovne studije završio na Univerzitetu u Arizoni u SAD.

Panel:

FROM NETWORKING GAP TO NETWORKING STRAP:
Kako Pametno Isplanirati Širenje Poslovanja Na Stranom Tržištu Uz Podršku Poslovne Mreže Srpskih Eksperata U Inostranstvu

Nikada nije lako dati savete o širenju poslovanja na strana tržišta. Ipak, mreža poslovnih kontakata je možda i najznačajna u usmeravanju i pronalaženju dobrog pravca za širenje startap biznisa na međunarodnom tržištu. Kako srpska dijapora i dobra poslovna mreža naših poslovnih ljudi u inostranstvu mogu da podrže startap kompanije da uspešno prošire svoje poslovanje na globalnom tržištu? Poznavanjem tržišta, svojim iskustvom stečenim kroz rad u inostranstvu, mrežom kontakta prijatelja i poslovnih parntera, svakako možda i nekim novcem praćenim kroz dobronamerne savete – sve je to podrška koja je od neizmernog značaja za startap osnivače koji žele da osvoje velika (inostrana) tržišta.