Tijana Tašin - Webiz
Tijana Tašin
Suosnivač i član upravnog odbora / YOLO Technology DOO

Biografija:

Tijana Tašin je studentkinja Fakulteta organizacionih nauka i suosnivač i član upravnog odbora startapa YOLO Technology i agencije ZDRA Branding. 

Prvi uspešan biznis pokreće sa saradnicima krajem 2017. godine, radom na YoloBook aplikaciji i proizvodima – tada samo foto-albumima koji se poručuju putem mobilne aplikacije. Danas je sa svojim timom na čelu 6 regionalnih kompanija koje pod okriljem YOLO Technology-ja opslužuje preko 500.000 korisnika. 

Cilj joj je da svojim primerom i iskustvom inspiriše i ohrabri mlade da se odvaže u realizaciji svojih ideja, pokažu inicijativu i iskoriste svoj pun potencijal.

Webiz monolog:

ŠTA SVAKA ŽENA OSNIVAČ USPEŠNE STARTAP KOMPANIJE TREBA DA ZNA PRE POKRETANJA BIZNISA ZASNOVANIH NA INOVACIJAMA?

Svaka žena koja želi da bude osnivač bilo kakve kompanije – ne nužno startapa zasnovanog na inovacijama, za početak treba da zna da je činjenica da je žena potpuno irelevantna, da to nije njena stega niti prepreka. Pričaćemo o važnosti dobrog plana, istraživanju tržišta, testiranju proizvoda, o neophodnoj dozi rizika, o strahovima i nesigurnostima, šta-ako situacijama, o značaju tima i podršci okruženja.