Da li ste spremni za prvu Webiz VIRTUAL konferenciju? - Webiz

Da li ste spremni za prvu Webiz VIRTUAL konferenciju?

jan 26, 2021

“When life gives you lemons, make lemonade”, ili prevedeno na naš jezik: “Kada čitav svet pogodi pandemija koronavirusa, Webiz konferenciju preseli online!”

Do sada ste vi dolazili na Webiz. 2020. godina je sve promenila, pa i to.
Po prvi put, Webiz konferencija dolazi u vaše domove!

5. i 6. novembra pokazaćemo da “novo normalno” nije nužno bauk i uveriti vas u mogućnosti i prednosti produkcije virtuelnih događaja. Masovna okupljanja, pa čak i hibridni događaji, i dalje sa sobom nose određeni nivo rizika, pa ćemo na druženja uživo malo sačekati. Ipak, to nije razlog da gubimo vreme!

Protekli period iskoristili smo da sagledamo Webiz sa svih strana, proširimo njegove potencijale i unapredimo tim koji ga stvara.

Ovaj korak je mnogo više.
Ovo je korak u budućnost.

Sa sigurnošću tvrdimo da ono što vam pripremamo za novembar nije samo jedna stepenica više u odnosu na naše osmogogišnje iskustvo u organizovanju edukativnih događaja.

Stanite, znamo šta je vaše sledeće pitanje! Već smo predvideli da će vas brinuti nedostatak networkinga i direktne komunikacije sa učesnicima i predavačima, pa smo kreirali brojne načine da interakcije, kao ključnog aspekata svakog ozbiljnijeg virtuelnog događaja, ne izostane.

Live Q&A, polls, uključenja publike ili eksperata, komunikacija sa ostalim učesnicima, čak i poklon paket – sve vas to očekuje 5. i 6. novembra na Webiz virtuelnoj konferenciji.

Uskoro nove informacije o predavačima, temama i načinu prijave!