Zašto smo odložili Webiz? - Webiz

Zašto smo odložili Webiz?

jan 26, 2021

Dragi prijatelji, partneri, i svi vi dragi ljudi koji poslednjih osam godina pratite i posećujete Webiz događaje,

U ovoj situaciji punoj neizvesnosti, sinoć sam zajedno sa kolegama iz Webiz tima morao da donesem jako tešku odluku.

Kako je Vlada Republike Srbije juče donela odluku o zabrani skupova u zatvorenom prostoru na neodređeno vreme, a Svetska zdravstvena organizacija proglasila je pandemiju, morali smo da delujemo odgovorno i zarad bezbednosti svih, te smo doneli odluku da se Webiz događaj u Zrenjaninu odlaže.

Ovo se odnosi kako na Webiz E-Commerce edukaciju, tako i na Webiz konferenciju.

Obavestili smo sve predavače i partnere, naišli na veliko razumevanje i podršku svih njih (hvala!), pa imamo garancije da će najveći broj njih biti prisutan i u novom terminu održavanja Webiza.

Kako je situacija krajnje nepredvidiva, a kalendar Webiz događaja prilično zgusnut, sa našim prijateljima i partnerima iz Zrenjanina, pre svega hotelom Vojvodina, doneli smo odluku da će se Webiz u Zrenjaninu održati od 15. do 18. oktobra, i to – Webiz E-Commerce edukacija 15. i 16. oktobra, a Webiz konferencija od 16. do 18. oktobra.

Verujemo da će do tada sve neprilike oko ove situacije utihnuti, te da ćete svi vi koji ste planirali da dođete na Webiz biti u prilici da nam se pridružite u oktobru.

Sve uplaćene kotizacije za Webiz edukaciju i konferenciju važe i za termin u oktobru.

Takođe, za sve koji su uplatili kotizacije (bilo za edukaciju, bilo za konferenciju), odobrili smo 20% popusta za bilo koji drugi Webiz događaj u toku ove godine.

Naravno, postoji i opcija da izvršimo povraćaj novca ukoliko vam novi termin ne odgovara.

U ovakvoj situaciji moramo biti ODGOVORNI prema svima koji su na neki način uključeni u Webiz, a posebno prema vama učesnicima koji ste poslednjih godina sve brojniji. Primeri iz regiona, kao i izjave stručnjaka govore nam da bi situaciji trebalo prići sa povećanim oprezom, i pre svega odgovorno, što smatramo da smo ovom odlukom i učinili.

Webiz tim nastavlja vredno da radi. Pokušaćemo da naredni period iskoristimo da Webiz u Zrenjaninu u novm terminu bude bolji nego ikada. Do sada vas nismo izneverili, svake godine smo dizali lestvicu, a vi ste nas nagrađivali tako što ste dolazili u sve većem broju. Iskreno verujemo da će tako biti u oktobru.

U našem kalendaru naredni Webiz događaj je edukacija sa temom digitalne transformacije, koja će se održati u junu, u Beogradu. O detaljima tog događaja obavštavamo vas u predstojećem periodu. Nadamo se da ćemo se tada družiti.

Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati putem maila – info@webiz.me.

Budite nam dobro i čuvajte se!

Do narednog Webiz-a.