Webiz konferencija u svojoj trećoj godini polako je počela da prima formu kakvu danas poznajemo. Prvi dan je bio rezervisan za keynote predavače – velika imena iz oblasti koje se na neki način bave IT-em, drugi dan su obeležila predavanja predstavnika IT kompanija, a trećeg dana su do izražaja došli startupi i preduzetničke ideje, uz par predavanja o tehnološkim trendovima i inovacijama.

Treći Webiz je održan od 26. do 29. marta, pa je od ovog izdanja naše konferencije, kraj marta postao termin za sve buduće Webiz konferencije.

Po prvi put među predavačima našli su se profesori, novinari i ekonomisti koji su iz svog ugla predstavili potencijale, šanse i poslovanje u budućnosti uz primenu digitalnih tehnologija i IT-a.

Neki od predavača ovog Webiza bili su Ivan Brezak Brkan (Netokracija), Vojin Šenk (profesor Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu), Miroslav Grbić (Microsoft Srbija), Ivan Trajković (Engineers London Limited), Radomir Marković (Tag media), Jan Dolinaj (Levi 9), Boris Hegediš (Elance-oDesk Mobilizer), Vladimir Lelićanin (Sae), Aleksandar Matanović (Bitcoin asocijacija Srbije) i drugi.