ICT Hub: partner Webiz konferencije

Pripreme za Webiz konferenciju su u punom jeku! Jako smo ponosni na temu ovogodišnje konferencije, koja promoviše osnaživanje žena u njihovom profesionalnom razvoju i ističe značaj inovacija u poslovanju.

Veliko nam je zadovoljstvo što je sa nama na tom putu, u svojstvu našeg partnera, lider startap ekosistema – ICT Hub.

Kosta Andrić, Executive Director ICT Hub-a, govoriće na panelu:
Saradnja korporacija i startapa: ključ za izgradnju win-win partnerstava.

Kosta je pionir u povezivanju tehnoloških startapa sa korporacijama u Srbiji, utičući na to da lokalni centri velikih multinacionalnih kompanija otvore svoja vrata saradnji sa startapima.

U okviru ICT Hub-a posluje ICT Hub Venture investicioni fond koji ulaže u startape u ranoj fazi razvoja. O njihovom poslovanju i daljim planovima će nam više reći Miloš Matić, Venture Associate, u okviru panela: Razvoj kroz ulaganje u ženske startape u Srbiji.

ICT Hub Venture je podržao i jedan veoma zanimljiv startap koji je privukao pažnju domaće javnosti: Bitebell beogradsku platformu za automatizaciju dostave.

Startap Bitebell restoranima omogućava da optimizuju dostavu hrane tako što pojednostavljuje obradu porudžbina – zahvaljujući automatskoj, dvosmernoj razmeni podataka sa POS sistemima, kao i obimnim
mrežama nezavisnih partnera za dostavu koji su spremni da prihvate dolazeće porudžbine.

Co-Founder Bitebell-a, Željko Bošnjak, biće jedan od učesnika panela: Webiz rookies: Novi startapi na koje treba da obratimo pažnju u 2021

.