Ovog proleća održaće se pravi virtuelni spektakl: Webiz virtuelna konferencija 2021

Webiz konferencija je 2020. godine postala prvi pravi live virtual experience, kada je održana live sa govornicima iz studija, pruživši domaćoj publici potpuno novo iskustvo online formata. Kako je to izgledalo možete pogledati na oficijalnom aftermovie videu Webiz konferencije 2020.

Ove godine nas ne očekuje samo jedan, već više Webiz događaja, koji će se fokusirati na glavne oblasti poslovanja 21. veka, počevši od virtuelne konferencije putem live video stream-a 8. i 9. aprila, a koja će po svemu sudeći nadmašiti sva dosadašnja očekivanja, uz novi, produkcijski unapređen experience!

Centralna tema aprilske konferencije – Innovation & Women empowerment, okupiće najvažnije predstavnike ovih oblasti i pomeriti granice održavanja online događaja još jednom!

Cilj konferencije je demokratizacija inovacija, odnosno predstavljanje različitih načina kako može da se inovira – u kompanijama bilo koje veličine, u okviru bilo kog odeljenja, funkcije ili zanimanja. Sa druge strane, tema rodne ravnopravnosti je aktuelnija više nego ikad. Želimo da podržimo profesionalni razvoj žena u svakoj sferi poslovanja i stvorimo svet u kojem svi imaju jednake šanse za uspeh.

Očekuje nas 2 dana dinamičnog programa, 14 panela i više od 40 učesnika – predstavnika vodećih kompanija, startapa i new age zanimanja.

Na konferenciji će učestvovati predstavnici velikih kompanija, poput: Microsoft, Centili, TeleGroup, SAGA, PwC Serbia, ali i osnivači uspešnih startapa: 60seconds, Bitebell, PygmyTITAN.

Među domaćim govornicima koji će učestvovati na Webiz konferenciji su i Borislav Miljanović, Founder & CEO Represent System-a, Nebojša Đurđević, generalni direktor Inicijativa “Digitalna Srbija”, Zoran Vasiljev, Group CEO Centili, Branislava Antović Founder & Editor-in-Chief, Brana’s Divine World, Biljana Ždrale, CEO startapa Boostowski i mnogi drugi.

Pored vrhunskih stručnjaka sa domaće scene, Webiz konferenciji će se pridružiti i svetska imena, kao što su Stefan Kauster, Partner & Head of Ecosystem Consulting globalne istraživačke organizacije Startup Genome, zatim Jan Kobler, Managing Partner velikog investicionog fonda South Central Ventures, Richard Andemark, Founder & CEO škole primenjene informacione tehnologije Salt.

Sama streaming platforma za praćenje konferencije je interaktivna, tako da će publika moći da se uključi i postavi pitanja govornicima, baš kao i na konferencijama uživo.

Nakon njenog završetka, učesnici će dobiti pristup snimku celokupne konferencije, kako bi mogli da pogledaju omiljena predavanja i panele još jednom i izvuku glavne poruke.

Generalni sponzor Webiz konferencije je OTP Banka Srbija, dok su konferenciju u svojstvu partnera, podržali i ICT Hub, AFA, DSI, IAB, USAID, Impact Hub, ostali sponzori Kliping, Nectar, Fun&Fit, kao i prijatelji konferencije Direct Media, PMC, u organizaciji CMA.

Sigurni smo da ćete nakon konferencije biti bogatiji za znanja koja mogu promeniti Vašu profesionalnu budućnost!