Savladajte osnove Excel-a uz besplatan mini-kurs na Webiz Edu platformi

Koliko puta ste bili u situaciji dok radite u Excel-u, da se susretnete sa naizgled jednostavnim problemom koji ne možete sami da rešite? Primena Excel-a je u velikoj ekspanziji u svim aspektima poslovanja zbog izuzetnih mogućnosti koje ovaj program pruža, ali i dalje zadaje velike glavobolje svojim korisnicima.

O kursu

Ovaj “mini-kurs”je osmišljen tako da Vam omogući da steknete osnovna znanja iz Excel programa, bez kojeg se danas ne može zamisliti nijedan posao, od kreativnog do operativnog.

U poslovnom okruženju je poznavanje Excel-a neophodno, a sa ovim kursem dobijate odličan temelj znanja, koje će Vam pomoći da ovladate funkcijama veoma korisnog programa.Kurs je u potpunosti besplatan, sve što je potrebno je da se registrujete na Webiz edukativnoj plaftormi ,ukoliko to do sada niste uradili!

O predavaču

Nenad Ilić radi na poziciji Account Manager/Innovation Lead u DIRECT MEDIA United solutions i kao neko ko je na izvoru inovacija u advertajzing industriji, Nenad u kolaboraciji sa inovativnim preduzetnicima vidi budućnost rasta obasektora.

Ujedno je posvećen iznalaženju novih modela za unapređenje poslovanja agencija, klijenata, kao i komunikaciju brendova.Sa jakim finansijskim background-om, iz sveta finansija, brojeva i tabela, prešao je u svet marketinga.

Nenadova supermoć je Excel, a u okviru “SmartEdu” akademije, zajedno sa svojim partnerima, obučio je više od 3.000 ljudi za rad u ovom fenomenalnom programu.