Snimak Webiz virtuelne konferencije 2021 je dostupan!

Webiz konferencija je ovog aprila održana online putem live stream-a sa govornicima iz studija. Tokom 2 dana konferencije publika je bila u prilici da čuje 14 panela na kojima je učestvovalo više od 40 učesnika sa domaće i internacionalne scene! Kako je to izgledalo možete pogledati na oficijalnom aftermovie videu Webiz konferencije 2021.

Na konferenciji su učestvovali predstavnici velikih kompanija – Microsoft, Centili, TeleGroup, Saga, PwC Serbia, ali i osnivači uspešnih startapa: 60seconds, Preduzimanje, Things Solver, Uradi-zaradi, Boostowski, učiteljica.rs, PygmyTITAN, Bitebell i drugi.

Pored vrhunskih stručnjaka sa domaće scene, Webiz konferenciji su se pridružila i svetska imena, kao što su Stephan Kuester, Partner & Head of Ecosystem Consulting globalne istraživačke organizacije Startup Genome, zatim Jan Kobler, Managing Partner velikog investicionog fonda South Central Ventures, Richard Andemark, Founder & CEO škole primenjene informacione tehnologije Salt.

Konferencija je izazvala veliko interesovanje kod domaće publike, a karte su se tražile i nakon samog događaja. Upravo iz tog razloga smo odlučili da snimak celokupne konferencije postavimo na Webiz platformu i omogućimo neograničen pristup svima koji nisu uspeli da nabave svoju kartu na vreme!

Praćenjem trendova u savremenom poslovanju i kontinuiranom edukacijom stvaramo nove prilike. Na vama je da ih iskoristite!