UZ KUPLJENU KARTU ZA WEBIZ KONFERENCIJU POPUST NA PRIJAVU RADOVA ZA IAB MIX AWARDS 2021

Šta smo imali na umu kada smo odlučili da organizujemo novu Webiz konferenciju?

Želeli smo događaj koji će vas pripremiti za budućnost! Događaj koji će vas ohrabriti da konačno realizujete svoje ideje, potpomognuti novim znanjima i uvidima u trendove poslovanja današnjice.

Digitalizacija poslovanja je u punom jeku u prethodnom periodu, ali odluka na koje kanale digitalnog marketinga usmeriti svoje budžete ostaje priličan izazov. Jedan od načina za povećanje vidljivosti brenda je i influence marketing.

Nas zanima kako influence marketing može pomoći malim biznisima da povećaju prodaju?

Ovom temom ćemo se baviti u sklopu našeg programa drugog dana Webiz konferencije, na panelu na kom će učestvovati kako influenseri, tako i predstavnici agencija i kompanija koji se u svom radu oslanjaju na ovaj vid marketinga: Nikola Stanišič, Founder & CEO Šumska tajna, Aleksandra Bezmarević CEO digitalne agencije Dream Maker i Branislava Antović, Founder & Editor-in-Chief, Brana’s Divine World.

IAB Serbia je udruženje osnovano sa ciljem da aktivno podržava rast, razvoj i edukaciju tržišta digitalnog i interaktivnog marketinga u Srbiji. Ponosni smo što IAB Serbia prepoznaje značaj Webiz konferencije i podržava naš rad u svojstvu našeg partnera.

Trenutno su otvorene prijave za IAB MIXX Awards 2021, nagrade koje se dodeljuju najboljim digitalnim agencijama i kompanijama za prethodnu godinu i jedine su globalne nagrade 100% fokusirane na radove producirane za digital kanale.

Radovi se mogu prijaviti najkasnije do 23. april 2021. u jednoj ili više kategorija, u skladu sa ciljevima kampanje ili projekta.

Za sve posetioce predstojeće Webiz konferencije pripremili smo specijalan popust za IAB MIX Awards! Uz svaku kupljenu kartu za Webiz konferenciju 2021, dobijate od nas na poklon popust od 20% naprijavu radova za ovo prestižno takmičenje.

Nakon kupovine karte za Webiz konferenciju, dobićete promo kod sa kojim ostvarujete popust prilikom prijave samog rada.

Tu smo da zajedno ostvarimo velike ciljeve!

Vaš Webiz