Payoneer nagrađuje

vernu publiku

Sve što je potrebno za nagradni konkurs, nalazi se u tekstu ove objave! Spajanjem redosleda slova sa slike, koji odgovara koordinatama u redu teksta i rednom broju od početka tog reda, dobićete skriveni pojam koji potom upisujete u predvidenu kontakt formu.

Poslednji korak u nagradnom konkursu koju dodeljuje Payoneer je i najinteresantniji! Upišite na koji biste originalan način iskoristili poklon, a stručni žiri će najkreativniji odgovor nagraditi vrednom nagradom!
Stručni žiri, koji će izabrati pobednike, čine predstavnici Webiz-a i Payoneer-a, kao i predstavnik stručne javnosti, Aleksandar Zarić. Nagradnu igru završavamo 15. septembra, pre zvaničnog otvaranja festivala!

Webiz zauzima vodeće mesto kada je reč o medijskom predstavljanju jer smo među prvima započeli eru promocije edukativno – informativnih sadržaja u konferencijskom formatu. Naš orijentir su postali zahtevi novog digitalnog tržišta i potrebe širokog auditorijuma u takvom okruženju.

Upravo iz ovog razloga prepoznali smo važnost internet trgovine koja je u sve većem porastu i kao takva utiče na upotrebu platforme Payoneer. Ova jedinstvena platforma predstavlja pouzdanog globalnog partnera za digitalnu trgovinu na bilo kom tržištu i kroz svoje moderne usluge omogućava korisnicima bezbedno i jednostavno poslovanje, uz primenu najsavremenijih rešenja u domenu digitalnog plaćanja.

S ponosom ističemo da je kompanija Payoneer, čijim akcijama se od juna ove godine trguje na berzi Nasdaq pod nazivom PAYO, prepoznala naša festivalska zalaganja kao i programske aktivnosti kojima promovišemo najuticajnije predstavnike iz digitalnih oblasti, te da je kao takva zvaničan partner Webiz festivala, koji se održava 16. i 17. septembra.

Međusobnu podršku obeležićemo i putem festivalskog predstavljanja Nikole Mehandžića, direktora poslovnog razvoja ove kompanije za područje Zapadnog Balkana, ali i kroz Payoneer aktivaciju kojom vas na zabavan način vodimo do vredne nagrade.

Realizacija platnih transakcija nikad nije bila jednostavnija, a pristupačnost Payoneer platne platforme u velikoj meri olakšava vođenje svakodnevnih poslovnih aktivnosti!  Zato vas pozivamo da zajedno ispratimo neograničene mogućnosti tehnološke kompanije Payoneer, koja omogućava prekogranična plaćanja i rast u novoj globalnoj
ekonomiji.