Aleksandar Stanić

Biografija:

Webiz je nastao zahvaljujući vizionarima i entuzijastima, među kojima je i Aleksandar Stanić, direktor ove platforme koja organizuje festivalske događaje kao i online kurseve. Zahvaljujući njegovom zalaganju koncept ovog jedinstvenog brenda se konstantno usavršava i okuplja sve više istomišljenika, koji uviđaju važnost edukacije u digitalnom okruženju.

Aleksandar je na svom primeru i kroz lične profesionalne rezultate ukazao na potencijal internet trgovine i online zanimanja pa je danas jedan od vodećih dropshipping eksperata. U prilog ovoj činjenici govori i njegova spremnost da, isključivo samostalnim učenjem i upornim radom, razvije izvanredne dropshipping strategije, koje su mu omogućile da ga platforma Shopify proglasi za top 1% dropshippera u svetu.

Aktivan je predavač kurseva o dropshippingu što mu je omogućilo bogato iskustvo stečeno u domenu online trgovine. Uz sva profesionalna angažovanja, Aleksandar i dalje intenzivno nastoji da pomogne drugima svojom motivacionom pričom i osnaži ih da se oprobaju u dropshipping trgovini. Svojim pratiocima je radi lakše podrške, omogućio i komunikaciju putem Fejsbuk grupe “Dropshipping Balkan”, a polaznicima njegovog kursa i privatnu Facebook grupu “Dropshipping Dominacija 2.0”!

Vlasnik je sajta Winner Picker koji zainteresovanim članovima olakšava odabir najprodavanijih proizvoda na globalnom online tržištu i za koje ova platforma nudi celokupnu podršku za pokretanje i uspešno vođenje dropshipping poslovanja.

Suvlasnik je kompanije Quest DNK Test čije su usluge dostupne svima koji žele da dobiju odgovore na lična pitanja u kojima može pomoći DNK testiranje. Kompanija sarađuje sa laboratorijom DDC jednom od najakreditovanijih laboratorija na svetu.

Prosledi na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email