Nedim Šabić

Biografija:

Nedim Šabić je jedan od uvaženih evropskih stručnjaka u domenu digitalnog marketinga. Budući da je profesionalnu karijeru izgradio na nemačkom govornom području, poverenje su mu ukazale velike nemačke korporacije. Među njegovim dosadašnjim klijentima nalaze se firme kao što su Bosch, Porsche, REWE, OBI, ThyssenKrupp i Crowdfox, ali i domaće firme kao što su VRallart, Limundo, eKupi, MojPosao, Avalon, Raiffeisen banka i mnoge druge.

Nakon 20 godina profesionalnog bavljenja internet marketingom i gotovo svim njegovim disciplinama, njegov fokus je ostao na SEO. Nedim je jedan od prvih digital marketing stručnjaka koji je koristio Facebook oglašavanje i promovisao ga po nemačkim i balkanskim konferencijama. Njegova omiljena disciplina je skaliranje ogromnih internet trgovina. Nedim je tokom dosadašnje karijere uspešno izgradio pet firmi u četiri različite države.

Pored svih profesionalnih angažovanja, rado izdvaja vreme za edukaciju na polju digitalnog marketinga. Jedan je od osnivača regionalne digital marketing konferencije “Konverzija” u Banja Luci, a na početku pandemije pokrenuo je besplatan online kurs za SEO pod imenom “Večernja SEO škola” tokom kojeg je održao preko 60 časova uživo i uveo mogućnost dobijanja sertifikata. Nedim i dalje neumorno nastavlja s besplatnim predavanjima, a svi dosadašnji video snimci su besplatno dostupni na YouTube-u.

Nedimov način prezentovanja zaokupira i vrlo često nasmeje publiku, a skoro svaki put iznenadi neverovatno korisnim praktičnim savetima. Verovatno je zbog toga izuzetno tražen predavač na području Balkana i na nemačkom govornom području.

Prosledi na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email