Nikola Mehandžić

Biografija:

Nikola Mehandžić je direktor poslovnog razvoja za tržišta Zapadnog Balkana zadužen za razvoj poslovanja kompanije Payoneer u oblasti prekograničnih plaćanja sa misijom da osnaži firme koje posluju u okviru globalne digitalne ekonomije.

Nikola Mehandžić je u kompanijama Mastercard i First Data, stekao višegodišnje iskustvo u oblastima digitalnog plaćanja, e-trgovine i obradi digitalnih transakcija i odlično zna primenu ovih rešenja na brzim i dinamičnim tržištima. Bio je odgovoran za razvoj digitalnih plaćanja sa fokusom na e-trgovinu i beskontaktna mobilna plaćanja. Radio je na razvoju novih poslovnih projekata, platnih platformi, uspostavljanju partnerstava sa tradicionalnim i netradicionalnim partnerima u finansijskoj industriji, mobilnim operaterima, digitalnim novčanicima, procesorima i IT i startap kompanijama koje posluju u okviru platne industrije. Nedavna dostignuća su pokretanje Apple Pay mobilnih plaćanja u Srbiji i Crnoj Gori, uvođenje usluge čuvanja kartice (card on file) kod najvećih e-trgovaca u regionu kao i razvoj tržišta digitalnih mobilnih plaćanja.

Nikola je završio Master studije u oblasti Međunarodnog poslovanja i menadžmenta na Univerzitetu u Beogradu i Middlesex Univerzitetu, a takođe ima i diplomu u oblasti upravljanja projektima.

Prosledi na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email