2020. nas je sve preselila u online sferu na raznim poljima.
Šta se dogodilo sa Webizom? Webiz nije postao Webinar, niti Zoom sastanak.

Webiz je doneo NOVU DIMENZIJU produkcije i organizacije događaja i POMERIO GRANICE do sada viđenog.

Nismo želeli da čekamo trenutak da se ponovo okupimo, želeli smo da iskoristimo NOVE mogućnosti i potencijale online tehnologije.Šta smo uradili?

Organizovali smo PRVU PRAVU LIVE VIRTUELNU konferenciju na ovim prostorima i nadmašili i naša i Vaša očekivanja!

Okupili smo najrelevantnije govornike iz MarTech, FinTech, gejming i e-commerce oblasti i pružili gledaocima pravu vrednost kroz relevantna izlaganja i panele.

Sama streaming platforma je bila interaktivna, tako da je publika mogla da se uključi i postavi pitanja panelistima, baš kao i na konferencijama uživo.

Među govornicima su bili predstavnici Vlade Srbije, USAID-a, Gaming i e-Commerce asocijacije, vodećih gaming kompanija poput Playrix RS i Nordeusa, eSport udruženja, kao i uspešnih kompanija iz e-Commerce, Fintech i Martech oblasti kao što su OTP banka, VIP mobile, Direct Media, Intelisale, Donesi.

Pored domaćih, okupili smo i nekoliko regionalnih i globalnih govornika. Među njima je bio i najpoznatiji marketar Davor Bruketa, koji je govorio na temu spajanju tehnologije i kreative, i specijalni govornik koji se uključio iz Singapura – Keith Ng, CEO nagrađivane kompanije Gametize, koji je govorio osveprisutnoj – futurologiji.

Veliki broj gledaoca i pozitivnih komentara koji su pristigli sa svih strana svedoče da smo NADMAŠILI OČEKIVANJA na polju organizacije edukativnih događaja.

Zaključak je: mi nismo čekali idealne uslove za organizovanje Webiza. Mi smo ih STVORILI. Nadamo se da smo Vas svojim primerom inspirisali da u svojoj sferi poslovanja napredujete i ostvarite maksimum, uprkos okolnostima!

Ne nameravamo da se ovde zaustavimo, sledeće godine ćemo se potruditi da odemo korak dalje i podignemo lestvicu Webiz konferencije još više. Kako biste bili u toku sa novitetima koje pripremao i aktuelnim kursevima na Webiz edukativnoj platformi, pozivamo Vas da se prijavite na našu mailing listu.

Hvala što nas pratite i podržavate na putu pozitivnih promena!

Vaš Webiz tim

Оставите одговор